Pótfelvételi 2020 - Hozz egy jó döntést!

2020.07.28.
Pótfelvételi 2020 - Hozz egy jó döntést!

PÓTFELVÉTELI ELJÁRÁS

HOZZ EGY JÓ DÖNTÉST!

Az ELTE Informatikai Kar ugródeszka a csúcstechnológia világába. Nálunk az informatikai képzések teljes portfóliója rendelkezésre áll, biztosan megtalálod azt, amit keresel!

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kar közel háromezer hallgatójával a legnépszerűbb a programtervező informatikus szak iránt érdeklődők körében. Népszerűségét mindenekelőtt az alapképzéstől a doktori képzésig ívelő, versenyképes tudást adó elméleti és gyakorlati oktatás minőségének köszönheti, de ugyanilyen fontos a támogatás is, amellyel hallgatóit az eredményes előmenetelben segíti.

Az elsőévesek beilleszkedését az egyetemi életbe oktatók, felsőbb éves hallgatók és doktoranduszok segítik mentori rendszerben. A Diáktámogató Központ a tantárgyfelvételi és vizsgabeosztási tanácsadás mellett többek között tanulásmódszertani tréningeket, életvezetési tanácsadásokat szervez az első éveseknek. Több mint száz fős, magasan kvalifikált és jelentős ipari-innovációs tapasztalattal rendelkező oktatói kar, valamint modern számítógépes laboratóriumok sora szolgálja a hallgatók szakmai felkészülését. Az ipari együttműködésben felállított kutatólaborokban olyan kurzusok valósulnak meg a hallgatók részvételével, melyek egyetemi körülmények között modellezik egy munkahelyi kutató-fejlesztői környezet működését. 

Az ELTE Informatikai Karon az idei felvételi pontszám emelkedés is azt igazolja, hogy az informatika területén tanulni vágyó fiatalok nagyra értékelik a Kar biztos elhelyezkedést és a nemzetközi szinten is versenyképes, kettős diplomás mesterképzéseit.


A korábbi évektől eltérően idén államilag finanszírozott képzésre is jelentkezhetsz! Pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzéseink:

  • Programtervező informatikus Budapest (nappali, BSc)
  • Programtervező informatikus Szombathely (nappali, BSc)
  • Programtervező informatikus Budapest (esti, BSc) kizárólag önköltséges formában
  • Műszaki menedzser Budapest 
  • Gépészmérnök Szombathely

Az esti programtervező informatikus képzés kivételével államilag finanszírozott helyekre is megnyílt a felvételi lehetőség! Használd ki a lehetőséget, legyen egy biztos karriered!


Képzéseinkről bővebben: https://www.inf.elte.hu/tanuljnalunk-kepzeseink

JELENTKEZÉS MÓDJA

A 2020 szeptemberében induló képzésekre felvételizők kizárólag a felvi.hu oldalról elérhető E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket 2020. augusztus 9-ig.