Vállalkozói est vendége:  Vajda Péter, a Meta mérnök-menedzsere

Vállalkozói est  vendége:  Vajda Péter, a Meta mérnök-menedzsere
11/30

2022. november 30. 18:00 - 19:00

EIT Digital CLC, Budapest 1117, Bogdánfy utca 10/a

11/30

2022. november 30. 18:00 - 19:00

EIT Digital CLC, Budapest 1117, Bogdánfy utca 10/a


Érdekel, hogy miként köt ki egy ELTE IK-s hallgató a Szilícium-völgy -- és a egyben világ -- egyik legnagyobb digitális cégénél vezető beosztásban? És hogy tud bevonni 2m dollár tőkét egy ötlet fázisban járó startup projektbe?

Vállalkozói est vendége: Vajda Péter, a Meta mérnök-menedzsere, korábban a Caarbon társalapítója 

Vajda Péter, aki az ELTE programtervező-matematikus szakának elvégzése után először Hollandiában, majd Svájcban, végül az Egyesült Államokban folytatta karrierét. Az utóbbi országban először a Stanford Egyetemen volt vendégprofesszor, majd két társával és 2 millió dollár kockázati tőkével elindított egy logisztikai startup céget, végül a Facebook (ma Meta) kutató-mérnöke és menedzsere lett. Vajda Péter Kaliforniából fog bejelentkezni!

Az ELTE Informatikai Kara által szervezett beszélgetéssorozatban korábbi és jelenlegi ELTE-s hallgatók, oktatók mesélik el az üzleti vállalkozás terén szerzett tapasztalataikat, elért sikereiket és elszenvedett kudarcaikat. A kötetlen, „fireside chat” (kályha melletti beszélgetés) stílusban lefolytatott moderált beszélgetések célja az ELTE-hez köthető kimagasló vállalkozói történetek megosztásra érdemes részleteinek, általánosítható üzleti tanulságainak és mindig oly fontos emberi oldalának bemutatása a téma iránt érdeklődő ELTE-s polgárok és alumnuszok előtt, igyekezve inspirálni, egyúttal hasznos tudással felvértezni a saját vállalkozás indítására nyitott ELTE-seket.  

ModerátorMálnay Barnabás, az ELTE Informatikai Kar üzletfejlesztési vezetője, a SmartWare.tech befektetési társaság partnere 

Időpont: 2022. november 30, szerda 18.00-19.00  

HelyszínEIT Digital CLC, Budapest 1117, Bogdánfy utca 10/a 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrációs link!