Az Informatika Doktori Iskola 2020. augusztus 26-i határidővel pótfelvételt hirdet

2020.08.18.
Az Informatika Doktori Iskola 2020. augusztus 26-i határidővel pótfelvételt hirdet

Az ELTE Informatikai Kar Doktori Iskolája pótfelvételt hirdet a 2020. őszi félévben induló, önköltséges doktori képzésekre.

A jelentkező PhD hallgatók az NKFIH Kooperatív Doktori Programjára is pályázhatnak, amely jelentős ösztöndíjjal támogatja az egyéni kutatási tevékenységeket.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal nyílt pályázatot hirdet az egyetemek doktori iskoláiban tanuló hallgatók számára a Kooperatív Doktori Program Doktori Hallgatói Ösztöndíj elnyerésére.

A Kooperatív Doktori Program célja, hogy a kutatás-fejlesztés, innováció területén tovább bővítse azon munkavállalók létszámát – elsődlegesen a matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai területeken –, akik szakmai ismereteiket a legfrissebb tudományos kutatási eredményekkel kívánják gyarapítani, és elkötelezettek tudásuk társadalmi és gazdasági hasznosításában.

A Program 2020. évben meghirdetésre kerülő pályázata azok számára biztosít támogatást, akik doktori hallgatói státuszuk mellett felsőoktatási intézményen kívül más munkahelyen is végeznek kutatómunkát, amely elősegíti tudományos eredményeik gyakorlati hasznosulását.

A pályázat keretében a kooperatív ösztöndíjas hallgató legalább havi nettó 200 000 Ft és legfeljebb havi nettó 400 000 Ft támogatásban részesül, az ösztöndíjat kizárólag a valamelyik doktori iskolával jogviszonyban álló hallgatók igényelhetik.

ELTE INFORMATIKAI KAR DOKTORI ISKOLA TÉMÁI

Angol nyelven 

Magyar nyelven 

DOKTORI PÓTFELVÉTELIVEL KAPCSOLATOS HATÁRIDŐ, INFORMÁCIÓ

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 26.

Felvételi interjú: 2021. január

Képzés kezdete: 2021.február

Finanszírozási forma: önköltséges

További információ: Kulcsár Adina phd@inf.elte.hu

Jelentkezés az ELTE Informatika Doktori Iskola doktori programjaira