Craft #LikeABosch

2021.09.27.
Craft #LikeABosch
Három témakörben keres megoldásokat egy programozói verseny keretein belül a Bosch Magyarország a Crafthub közreműködésével.

A Bosch Magyarország a CraftHub rendezvényszervező céggel együtt egy magyaroknak szóló programozói versennyel indítja az őszt 2021-ben. A 2021 november 26-28 között megrendezésre kerülő online eseményre egyaránt jelentkezhetnek tanuló diákok, fiatal pályakezdők és már tapasztaltabb fejlesztők is. A versenyzőknek szűk két napjuk lesz arra, hogy a Bosch Magyarország által megfogalmazott három kihívás valamelyikére adjanak megoldást. A legjobb projekteket kihívásonként, illetve összesítve is értékelik majd a szervezők.

A versenyre november 24. éjfélig lehet jelentkezni.

A teljesen online megvalósuló eseményen három témában mérhetik össze tudásukat a csapatok: szoftverfejlesztés, hardverfejlesztés és innováció. A péntek délutáni nyitó ceremónia után a versenyzőknek lehetőségük nyílik majd a Bosch Magyarország által biztosított mentoroktól is segítséget kérni annak érdekében, hogy ötleteiket a lehető legnagyobb értékkel és tartalommal tudják az utolsó napon beadni. A zsűrizés során pedig nem csak a Bosch Magyarország által biztosított szakértők, hanem a csapatok is értékelhetik majd egymás munkáit. Kategóriánként 2,500 €-t nyerhetnek a Bosch Magyarország zsűrije által kiválasztott csapatok, továbbá a verseny végén egy 4,000 € értékű fődíj is kisorsolásra kerül. A legügyesebb csapat pedig akár 7,000 €-t is hazavihet!

Jelentkezni november 24. éjfélig, a honlapon megtalálható regisztrációs linkre kattintva lehet.

Craft #LikeABosch weboldala

Facebook esemény

LinkedIn esemény