ELTE Hallgatói Innovációs és Startup Nap

ELTE Hallgatói Innovációs és Startup Nap
06/05

2023. június 05. 14:00 - 19:00

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1–3.)

06/05

2023. június 05. 14:00 - 19:00

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1–3.)


A Hungarian Startup University idei évadának záróeseményén a pitch (startup prezentáció) kerül középpontba.

Az eseményen kiderül, milyen a jó pitch, a résztvevők hasznos visszajelzéseket, gyakorlati tippeket is kaphatnak saját prezentációjuk fejlesztéséhez.

Program:

  • Tarcsi Ádám, az ELTE Informatikai Kar innovációs szakértője bemutatja, hogyan épül fel egy sikeres startup pitch, milyen tartalmi elemei vannak, és mire figyelnek a befektetők manapság
  • Vasvári Csaba, az ELTE Innovációs Központ kulturális innovációs menedzsere bevezeti a hallgatóságot a pitch előadásmódjának rejtelmeibe, kiderül, milyen technikák segíthetik egy lebilincselő előadás megtartását,
  • Pap Henrik startup szakértő, tréner és csapata közös alkotásra invitálja a résztvevőket, akik saját prezentációjukon dolgozhatnak szakértő vezetéssel. Szó lesz a storytelling fontosságáról, illetve arról, hogyan lehet jól felkészülni az előadásra, és arról is, mit lehet kezdeni a prezentálás közbeni szorongató érzésekkel.

A programot Pitch Próba zárja, ahol szakértők előtt mutatkozhatnak be a startup pitchre készülő ELTE-s csapatok, köztük a 2022/2023-as évad nyertes ELTE-s HSUP csapatai is. A Próbán résztvevő csapatok számára izgalmas, a csapatösszetartást erősítő ajándékkal készülnek a szervezők.

A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (május 31-ig). A rendezvényre minden érdeklődőt örömmel várnak, a részvételnek nem feltétele a HSUP-programban való részvétel. A szervezők ajánlják, hogy a résztvevők hozzanak magukkal laptopot. 

REGISZTRÁCIÓ