Ismét pályázható az Alumni Segély C

2021.04.22.
Ismét pályázható az Alumni Segély C
Az ELTE Alumni Központ 2021-ben is felajánlja támogatását a COVID-19 következtében kárt szenvedett hallgatóknak. Jelentkezés: június 1-ig.

A járvány megnehezítette életünket. Több hónapot töltöttünk családtagjainktól távol, meg kellett tanulnunk alkalmazkodni az otthoni munkavégzés kihívásaihoz, sokan veszítették el állásukat, kerültek nehéz helyzetbe. A nehézségek áthidalására 2020 végén az ELTE Alumni Központ gyűjtést indított, hogy a COVID-19 miatt kárt szenvedett hallgatóknak segítséget nyújthasson a generációk közötti összefogás jegyében, az ELTE Alumni Alapítvány bevonásával. A gyűjtésből befolyt támogatásokból, illetve az őszi Alumni Ösztöndíjból fennmaradt összeg átcsoportosításával létrehozták az Alumni Segély COVID-19 alapot. 

A tavaly lezárult pályázat után másodjára is lehetőség nyílt az Alumni Segély C kiírására, mely könnyített feltételekkel várja a jelentkezőket: már nem szükséges hozzá az igazolt állásvesztés, ahogyan a jó vagy kiváló tanulmányi átlag sem elvárás, azonban a pályázat elbírálásánál mindkettő előnyt jelent.

A pályázat keretében egyszeri támogatás adható max. 12 főnek, a jelentkezők számától függően fejenként min. 40.000 forint, max. 80.000 forint összegben.

Kiírás és jelentkezés