Jelentkezz az intelligens terepi robotika informatikus MSc-re!

2022.02.04.
Jelentkezz az intelligens terepi robotika informatikus MSc-re!

Érdekel a robotika?  Gondolkodsz azon, hogyan szerezhetnél külföldön is tapasztalatot? Jelentkezz az intelligens terepi robotika informatikus mesterképzésre!

Az IFRoS - Intelligent Field Robotic System - Erasmus+ Mundus közös mesterképzést a Gironai Egyetem koordinálja, az együttműködésben részt vesz az ELTE Informatikai kar és a Zágrábi Egyetem is.

Miért érdemes csatlakozni az IFROS-hoz? 

Az IFRoS a mérnökök új generációját célozza meg, akik a közeljövőben új alkalmazásokat és eszközöket fejlesztenek ki a terepi robotok képességeinek bővítésére. A rendszerek mögött meghúzódó technológia különböző kutatási területekről származik, mint például a mesterséges intelligencia, a számítógépes látás, az irányítás, a szenzorizálás, a gépi tanulás, a manipuláció, amelyek mindegyike a jelenlegi digitális forradalom gyors ütemű fejlődése alatt áll. Az IFRoS az első intelligens robotokra, illetve terepi robotrendszerekre specializálódott mesterprogramok egyike.  Azokat a hallgatókat célozza meg, akik mélyebb ismeretekre szeretnének szert tenni a robotika területén.  

A részt vevő hallgatók a négy féléves képzés első tanévét Gironában végzik, ahol a robotika alapjaira fókuszálnak. A második évtől fogadja a hallgatókat az ELTE Informatikai Kar vagy a Zágrábi Egyetem. Az Intelligens Terepi Robotikai Rendszerek közös mesterképzése kettős vagy közös oklevéllel zárul.

Jelentkezési határidő ösztöndíjas helyekre: 2022. február 14-ig, önköltséges helyekre 2022.május 14-ig

További információ: https://ifrosmaster.org