Legyen Ön is Horizont Európa szakértő!

2022.10.04.
Legyen Ön is Horizont Európa szakértő!

Az NKFI Hivatal 2022. október 11-én 9.30 – 12.30 óra között szakmai fórumot szervez, amelynek célja, hogy a Horizont Európa keretprogramban értékelőként szerepet vállaló szakértők tapasztalatainak megosztásával áttekintést adjon a pályázatértékelési folyamatokról, a pályázati sikeresség szempontjából legfontosabb tanulságokról és bemutassa a pályázat értékelői munka részleteit és ennek az egyéni szakmai karrierben és intézményi pályázati sikerességben mérhető előnyeit.

A rendezvényre várják mindazokat a szakértőket, akik korábban közreműködtek vagy jelenleg is részt vesznek keretprogram pályázatok értékelésében, akik még nem értékeltek keretprogram pályázatokat, de érdekelné őket ez a lehetőség, továbbá azokat a potenciális pályázókat, akik tanulni szeretnének az értékelők tapasztalataiból.

Az esemény hibrid formában kerül megrendezésre, tehát részben személyes jelenléttel az NKFI Hivatal épületében (Kéthly Anna tér 1., 2. emelet 231. terem), részben online formában. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelynek határideje 2022. október 7.

https://www.horizonteuropa.nkfih.gov.hu/hivatalrol/hivatal-rendezvenyei/horizont-europa-ertekeloi-forum-2022?folderID=13465&objectParentFolderId=19798;

https://nkfih.gov.hu/hivatalrol/hivatal-rendezvenyei/horizont-europa-ertekeloi-forum-2022