Liftbeszéd tréningek 2022. április - május

2022.04.26.
Liftbeszéd tréningek 2022. április - május
Az ELTE Tehetséggondozási Tanácsa a nagy sikerre tekintettel a 2021/22-es tavaszi szemeszterben is meghirdeti a Liftbeszéd tréninget 2 alkalommal, 5-5 tanóra időtartamban. 

A liftbeszéd (elevator pitch) tartalmas, rövid üzenet, az előadó maximum 2 perces beszéde egyszerre informál és motivál, felkelti a hallgatóság érdeklődését, miközben pontos tájékoztatást ad.

A formátum az üzleti szférából származik, de szólhat a szakterületünkről, kutatási témánkról, innovatív ötletünkről, vagy akár saját kompetenciánkról és céljainkról.

A műfaj hasznos technikáit többféle szituációban is használhatjuk, hiszen gyakran kell rövid idő alatt közérthetően és meggyőzően bemutatni egy-egy témát, vagy épp saját álláspontunkat.

A létszám a képzések tréning jellege miatt korlátozott (15-20 fő/alkalom), így javasoljuk, hogy minél előbb regisztráljanak!

A képzésekre történt jelentkezések után automatikus e-mail érkezik a sikeres regisztrációról.

A tréningalkalmak egymástól függetlenek, nem épülnek egymásra. Kérjük, csak egy alkalomra jelentkezzenek.


Időpontok és jelentkezés:

2022. április 28. csütörtök 14:00-18:00 - Helyszín: ELTE Karrierközpont képzőterme (1053 Budapest, Egyetem tér 5., bejárat a Henszlmann Imre utca felől.) - Oktató: Constantinovits Milán (BTK) - Az óra elméleti részében a műfaj jellemzőiről és hasznos technikákról tanulhatnak, majd gyakorlati feladatok következnek. - Regisztráció

2022. május 3. kedd 14:00-18:00 - Helyszín: ELTE Lágymányosi campus, Déli tömb 7-103 (Andreanszky Gábor terem) - Oktató: Constantinovits Milán (BTK) - Az óra elméleti részében a műfaj jellemzőiről és hasznos technikákról tanulhatnak, majd gyakorlati feladatok következnek. - Regisztráció

A két alkalom tematikája megegyezik!