Pályázat Nasser Bin Hamad Nemzetközi Ifjúsági Kreativitás Díjra

2021.08.25.
Pályázat Nasser Bin Hamad Nemzetközi Ifjúsági Kreativitás Díjra
Pályázat a Nasser Bin Hamad Nemzetközi Ifjúsági Kreativitás Díjra

A Perzsa-öbölben található Bahreini Királyság Fiatalokért és Sportért Felelős Minisztériuma a fiatalok fejlesztését célzó stratégiai programjának keretein belül és a bahreini herceg kezdeményezésére alapította meg 2011-ben a Nasser Bin Hamad Nemzetközi Ifjúsági Kreativitás Díjat (International Youth Creativity Award). A díjra – akár párhuzamosan is – több különböző tehetségterületen lehet pályázni: építészet, fényképészet, tudományok, tervezőgrafika, filmkészítés és kortárs művészetek.

Jelenleg a díjra a világ bármely pontjáról, állampolgárságtól és lakóhelytől függetlenül lehet nevezni 14-35 év között három kor szerinti kategóriában. A díj alapvető célja a fiatal tehetségek különböző tehetségterületeken való kibontakoztatásának anyagi támogatása, melynek maximális összege mintegy 3 millió forintnak megfelelő dollár ($11 000).

A pályázat beadásának határideje: 2021. szeptember 1.

További részletek: www.nbhaward.bh

Forrás: Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) - https://tehetseg.hu/aktualis/ismet-lehet-palyazni-nasser-bin-hamad-nemzetkozi-ifjusagi-kreativitas-dijra