Újra indulnak a DigitalTech EDIH térítésmentes kurzusai

2024.01.10.
Újra indulnak a DigitalTech EDIH térítésmentes kurzusai

A DigitalTech EDIH 2024-ben is számos térítésmentes képzéssel támogatja szakmai fejlődésed. Akár kezdőként ismerkedsz a kiberbiztonság, fintech, edtech, blokklánc vagy üzletfejlesztés alapjaival, akár gyakorló szakemberként szeretnél elmélyülni egy témában, a széles képzéskínálatban megtalálod a számodra megfelelő kurzust. 

Ne maradj le térítésmentes kurzusokról, regisztrálj most!   

A Kiberbiztonsági kurzusokon többek között megismerkedhetsz a kriptográfia gyakorlati alapjaival, megtanulhatod a tűzfalbeállítások alapelveit, és elmélyedhetsz az etikus hackelésben vagy a gépi tanulás biztonságában. (További információ)

Az Üzletfejlesztési tréningek segítenek eligazodni a tőkebevonás különböző lehetőségei között, megtanulhatod, hogyan becsüld meg a piacodat adatalapon, illetve képet kaphatsz arról is, mi az ESG, és miért fontos ez vállalkozásod számára. (További információ)

A FinTech képzés betekintést enged a pénzügyi adatelemzésbe az adattudomány, az adatelemzés, az üzleti intelligencia és a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás gyakorlati áttekintésével. (További információ)

Az EdTech kurzuson kiderül, hogyan használd a mesterséges intelligenciát az oktatásban. (További információ)

A képzést követően a szervezők minden résztvevőnek térítésmentes, egyedi tanácsadást kínálnak, melynek keretében iránymutatást adnak arról, hogyan építsd be az új tudást a szervezetedbe, és akár a szükséges források megtalálásában is segíteni tudnak.

Kérdés esetén az info@digitaltechedih.hu e-mail címen szívesen állnak rendelkezésedre.       

Regisztráció