Workshop az MSCA ösztöndíjprogramjára való pályázáshoz

2022.06.14.
Workshop az MSCA ösztöndíjprogramjára való pályázáshoz

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az ELKH Természettudományi Kutatóközponttal és a Fiatal Kutatók Akadémiájával együttműködésben jelenléti workshopot szervez a Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships (MSCA PF) ösztöndíjprogramjára való pályázáshoz kapcsolódóan.

Időpont és helyszín:
2022. július 6. szerda, 10.00. - 14:00
Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
1077 Bp., Kéthly Anna tér 1., 231-es terem

A workshopra olyan kutatók jelentkezését várjuk, akik pályázatukat az MSCA PF aktuális, 2022. szeptember 14-i beadási határidővel kiírt pályázati felhívására kívánják benyújtani, és már rendelkeznek pályázattervezettel. A workshopon a pályázattervezetek alapján a pályázat részletes megírásával kapcsolatos konkrét kérdésekre kaphatnak válaszokat, gyakorlati tanácsokat, nyertes pályázattal rendelkező szakértők és az MSCA nemzeti kapcsolattartók bevonásával.

A workshop tervezett létszáma: 25 fő.

A jelentkezéseket 2022. június 30-ig várjuk az esemény oldalán: https://nkfih.gov.hu/hivatalrol/hivatal-rendezvenyei/marie-sklodowska-curie-akciok-posztdoktori-osztondij-workshop-2022-07-06

Az MSCA Post Doctoral Fellowships felhívását itt olvashatja.

Ha már van ötlete, de még nincs pályázatterve, keresse a Pályázatmenedzsment Csoportot <palyazat@inf.elte.hu> és segítünk elkészíteni.