SZAVAZZ A KÍSÉRLETI HENGERMŰRE!

2021.05.21.
SZAVAZZ A KÍSÉRLETI HENGERMŰRE!
Az IK Savaria Műszaki Intézet benevezte a kísérleti hengerművet az I. Magyar Ipari Célgép Nagydíjra, a versenyben 74 nevezett célgép vesz részt.

Az egyedi tervezésű gép a mérő- és ellenörző készülékek kategóriában indult. A pályázatok értékelésére neves szakembereket kérnek fel, egyetemi, főiskolai tanszékek vezetőit és az ipar szereplői közül elismert géptervező, gépgyártó szakembereket. A kategóriák -zsűri által megjelölt- első helyezettjei értékes elismerésben részesülnek.

A legtöbb közönségszavazatot elnyerő gép szintén díjazásban részesül:  a CHEMPLEX Homogenizálási és Erőátviteli Kft. 1.000.000 Ft értékben  biztosítja hajtástechnikai eszköz beszerzését a közönségnek legjobban tetsző gép gyártói csapatának. A közönség bevonásával megválasztásra kerül az Év Tervezője és az Év Célgépépítője is.

A verseny győzteseinek a kihirdetésére és a díjak átadására a Gépész Szalon elnevezésű szakmai találkozón kerül sor. A szervezők nagy érdeklődésre és többtucat pályamű beérkezésére számítanak. A találkozó és a díjátadó tervezett dátuma: 2021. június 14. További információ: www.gepedvanhozza.hu!

A tervező neve: Dr. Borbély Tibor A konstruktőr neve(i): Dr. Borbély Tibor, Prof. Dr. Sidor Jurij, Dr. Safranyik Ferenc, Lajber Kristóf

Arra buzdítunk mindenkit, hogy ismerjék meg, hogy milyen nagyszerű gépeket alkottak a Savaria Műszaki Intézetben és amennyiben a kísérleti hengermű tetszett, ne felejtsenek el szavazni rá.