Felsőbb évesek félévkezdési teendői

2022.07.28.
Felsőbb évesek félévkezdési teendői

Kérjük, hogy felsőbb éves hallgatóként ne feledkezzen meg a félév kezdetével kapcsolatos teendőiről:

Első lépésként kérjük lépjen be a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerbe és regisztráljon a 2022/23. őszi félévre (aktiválja félévét) 2022. szeptember 11., 20 óráig. Javasoljuk, minél előbb, hogy ne felejtsék el. Utólagos regisztrációra (aktiválásra) nincs lehetőség.

Ebben a félévben 2022. augusztus 26-án, 16:00-kor zárul a Neptunban az előzetes tárgyfelvétel jelentkezés (ezután szeptember 2-ig szünetel az IK-n a tárgyfelvétel), kérjük időben tegye meg a szükséges lépéseket! A táblás és laboros gyakorlati csoportok az előzetes tárgyfelvételi adatok alapján kerülnek kialakításra, a beosztásuk az augusztus 27-szeptember 2. közti időszakban történik meg, korrekcióra a regisztrációs héten van csak lehetőség. Amennyiben a tanév kezdete után - a versenyjelentkezés időszakában (szeptember 9-16.) - veszi fel a tárgyait, a megjelenő megnövekedett igény miatt utólag újabb csoportok meghirdetését a kar nem tudja vállalni. 

SZEPTEMBERTŐL MÁSODÉVES PROGRAMTERVEZŐ INFORMATIKUS BSC HALLGATÓK ne felejtsenek szakirányt választani 2022. augusztus 8., 16 óráig!  

IK Tanulmányi Hivatal